TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Tietosuojaseloste

Tämä on tietosuojalain mukainen tietosuojaseloste, missä kerrotaan Tmi Salon Moodin (tmi) asiakasrekisterin hallinnasta ja sen käytöstä. 

Asiakasrekisteri on Salon Moodin (tmi), eikä sitä luovuteta kolmansille osapuolille. 

Kaikki asiakastiedot ovat luottamuksellisia. 

 Rekisterinpitäjä Salon Moodi (tmi)

Mäkelininkatu 29 LT5

Y-TUNNUS 2436060-9

info@salonmoodi.fi 


 Evästeet

Palvelussa käytetään evästeitä. Evästeitä ja niiden avulla kerättäviä tietoja käytetään palveluiden tehokkuuden ja käyttäjäystävällisyyden parantamiseksi. Evästeiden avulla kerätään tietoja siitä kuinka kävijät liikkuvat ja käyttäytyvät verkkosivuilla. Evästeet ovat tarpeellisia joidenkin rekisterinpitäjän tarjoamien internetpalveluiden toimivuudelle, emmekä takaa palveluiden toimivuutta ellei evästetoiminnallisuus ole käytössä. Evästeiden avulla saatu tieto on luonteeltaan anonyymia. Käyttäjällä on mahdollisuus koska tahansa estää evästeiden käyttö kokonaan tai osittain muuttamalla käyttämänsä selaimen asetuksia. Evästeiden avulla kerättyjä tietoja hyödynnetään viestinnän ja markkinoinnin kohdentamisessa sekä markkinointitoimenpiteiden optimoinnissa.


 Tietojenkäsittely

Asiakasrekisteriä käyttää ainoastaan Salon Moodissa (tmi) työskentelevät henkilöt. 

Kerättävät tiedot ovat nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Kaikki rekisteriä käyttävät henkilöt on koulutettu rekisterin käyttöön ja he kirjautuvat hallintaohjelmaan käyttäjänimellä ja salasanalla. Salon Moodin asiakkaat ylläpitävät omia yhteystietoja verkkosivujen www.salonmoodi.fi kautta tai muuten asioimalla asiakaspalvelun kanssa. 


 Tietojen luovuttaminen

Salon Moodi (tmi) ei luovuta asiakasrekisteriä kolmansille osapuolille. Jokainen asiakas voi tarkastaa, korjata tai rajoittaa omien tietojen käyttöä ottamalla yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse. Yhteyshenkilö: Leena Alakärppä p. 045 787 544 39 tai info@salonmoodi.fi


Henkilötietojen tallennuksen kesto

1. Rekisterinpitäjä tallentaa henkilötietoja niin kauan kuin on tarpeen Rekisterinpitäjän ja Asiakkaan välisestä sopimussuhteesta johtuvien oikeuksien ja velvoitteiden täyttämiseksi ja kolmen vuoden ajan sopimussuhteen päättymisen jälkeen;

2. Rekisterinpitäjän on poistettava kaikki henkilökohtaiset tiedot henkilötietojen säilyttämiseen tarvittavan ajan kuluttua.


Asiakkaan oikeudet

Asetuksen mukaisesti Asiakkaalla on oikeus:

1. oikeus tutustua henkilötietoihin;

2. oikeus henkilötietojen oikaisuun

3. oikeus henkilötietojen poistamiseen;

4. oikeus vastustaa henkilötietojen käsittelyä;

5. oikeus tietojen siirrettävyyteen;

6. oikeus peruuttaa suostumuksensa henkilötietojen käsittelyyn kirjallisesti tai sähköpostitse osoitteeseen: [….];

7. oikeus esittää valitus valvontaviranomaiselle, jos epäillään Asetuksen rikkomista.


Loppusäännökset

1. Tekemällä sähköisen tilauksen verkkosivustolla [www.moodishop.fi] Asiakas vakuuttaa olevansa tietoinen kaikista henkilötietosuojaehdoista ja hyväksyy ne täysimittaisesti;

2. Asiakas hyväksyy nämä säännöt valitsemalla valintaruudun tilauskaavakkeessa;

3. Rekisterinpitäjä voi päivittää nämä Säännöt milloin tahansa. Uusi, päivitetty versio on julkaistava tällä verkkosivulla.

Nämä säännöt tulevat voimaan 6.4.2021